شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تامین اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: با وجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم!
سرخط خبرها

ذخایر خونی خراسان رضوی به‌شدت رو‌به‌کاهش است | فعالیت ۲ پایگاه در روز جمعه ۲۳ آبان‌ماه

  • کد خبر: ۴۹۴۵۷
  • ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۴
ذخایر خونی خراسان رضوی به‌شدت رو‌به‌کاهش است | فعالیت ۲ پایگاه در روز جمعه ۲۳ آبان‌ماه
روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی در اطلاعیه‌ای با اعلام اینکه اکنون ذخایر خونی به‌طور فزاینده‌ای رو‌به‌کاهش است، از مجاوران و زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) درخواست کرد با حضور در پایگاه‌ها و اهدای خون به یاری بیماران نیازمند بشتابند.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی در اطلاعیه‌ای با اعلام اینکه در حال حاضر ذخایر خونی به طور فزاینده‌ای رو به کاهش است، از مجاوران و زائران بارگاه ملکوتی حضرت رضا (ع) درخواست  کرد با حضور در پایگاه‌ها و اهدای خون به یاری بیماران نیازمند بشتابند.

در این اطلاعیه با اشاره به کاهش مراجعه مردم به پایگاه‌ها بدلیل شیوع بیماری کرونا، تصریح شده که در حال حاضر ذخایر خونی موجود سیر نزولی یافته که با ادامه این روند در روز‌های آتی، پاسخگویی به بیماران نیازمند و مراکز درمانی با چالش مواجه خواهد شد. روابط عمومی انتقال خون استان با تاکید بر اینکه نیاز به خون همیشه هست و یک بار اهدای خون کافی نیست، اعلام نمود همه موراد بهداشتی در پایگاه‌های اهدای خون رعایت میگردد و این بیماری از طریق خون قابل سرایت نمی‌باشد در ادامه با اعلام این مطلب که پایگاه‌های اهدای خون مشهد مقدس در روز جمعه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳ آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

در این اطلاعیه ضمن استمداد از کلیه واجدین شرایط اهدای خون، نیاز به همه گروه‌های خونی تاکید شده و با پوزش از داوطلبانی که بدلیل کمبود امکانات پایگاه‌ها ممکن است مدتی را در انتظار بمانند، عذرخواهی کرده و از اهداکنندگان درخواست شده بدلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از آوردن همراه جدا خودداری نموده و هنگام مراجعه ماسک همراه داشته باشند همچنین اهداکنندگان گرامی می‌توانند با مراجه به سایت nobatdehi.ibto.ir بصورت اینترنتی ثبت نام نموده و زمان اهدای خون خود را کاهش دهند. تاکید میگردد حتما کارت ملی خویش را هنگام حضور در پایگاه اهدای خون همراه داشته باشند.

پایگاه‌های فعال اهدای خون در روز جمعه عبارتند از:
پایگاه امام رضا (ع) واقع در میدان شریعتی (تقی‌آباد) ابتدای خیابان دانشگاه
پایگاه امید واقع در خیابان آیت‌الله شیرازی، نبش آیت‌الله شیرازی ۳، طبقه منهای یک مجتمع تجاری و اقامتی امید

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->